Søk

Har du gamle bilder som du gjerne skulle ha fått reparert eller forstørret? Gamle bilder er ofte blitt falmet og slitt med tiden. Det kan jeg hjelpe deg med!


Prisen kommer an på mengden retusjering som trengs og antall bilder du ønsker å få digitalisert. Send meg bilder med mobilen så gjør jeg en kjapp vurdering. Ønsker du et print av bildet i tillegg til filen gjelder 40% avslag av vanlig pris. Bildet kan printes på fotopapir, lerret, aluminium eller bildeblokk og jeg rammer det gjerne inn for deg.

✔ Avfotografering

✔ Fargekorrigering, retusj og oppskarping

✔ Digital fil i høy oppløsning tilsendt på mail

Fra 500,-


Sommeren 2021 er fullbooket hos meg, men planlegger du bryllup i 2022 har jeg fortsatt ledige datoer! Jeg holder til i Trondheim/Skaun, men tar på meg oppdrag hvor dere måtte ønske. Ved fotografering utenfor Trondheimsregionen kommer kostnader for reise og eventuelt overnatting i tillegg.Jeg tilbyr tre forskjellige bryllupspakker og de koster fra 13 000,- og oppover. Alle pakkene inkluderer de beste bildene i høy oppløsning levert på minnepenn i en flott treboks. 25 stk takkekort er også inkludert i pakkene. Kortene er doble med plass til flere bilder og tekst. Ønsker dere å bestille flere kort er prisen 42,- per stk.Utenfor høysesong (mai-oktober) og mandag-fredag hele året tilbyr jeg en mini-pakke til kun 2400,-! Inkludert i pakken er 1 time fotografering på valgfri lokasjon, nettgalleri med prøvebilder og takkekort-forslag. Denne pakken passer for deg som ikke har behov for digitale filer, men heller ønsker å bestille høykvalitets forstørrelser gjennom meg.Er du interessert i å høre mer tar jeg gjerne et uforpliktende møte over en kaffe! Send meg en mail på post@fotografevelyn.com eller bruk booking-skjemaet og fortell meg litt om bryllupsdagen, sted, dato og andre viktige opplysninger. Du kan også ringe meg på 90808812 om du har noen spørsmål. Håper å høre fra deg!


Oppdatert: mai 1

Jeg var så heldig og få bli med Jinky og Emily til Storvika på Stjørdal! Vi så det var meldt strålende sol hele dagen, så vi bestemte oss for å ta fotograferingen på kvelden for å få med oss "den gylne time". Jinky hadde med tre forskjellige kjoler som egnet seg perfekt til gravidfotografering.


Når du skal velge antrekk til gravidfotografering kan du tenke over hva slags stil som passer deg. Det finnes så mange sjangre innen gravidfoto. Liker du det helt enkelt eller heller du mer mot ekstravagante kjoler med tilbehør og rekvisitter? Bilder i bare undertøy eller helt avkledd er også en mulighet. Er du usikker så ta med flere antrekk, gjerne både noe flagrende og noe stramt.


Vurderer du å bestille gravidfotografering? Da er det lurt å bestille i god tid. Det vanligste er å ta bildene når man er mellom 7-8 måneder på vei. Det er selvfølgelig individuelt, men når magen er stor og fin er det på tide å forevige den! Send meg en e-post eller ring meg om du lurer på noe.post@fotografevelyn.com / 90 80 88 12