top of page
DSC_6133lq.jpg

barn og familie

✔ 1 time fotografering på valgfri lokasjon

✔ 25-100 stk prøvebilder i nettgalleriet

 ✔ Lån av rekvisitter

1400,-

Info

Hvis det er små barn som skal være med på fotograferingen er det viktig at du tar i betraktning hvilken tid på dagen barnet er mest opplagt når du booker time. Ved fotografering utenfor Trondheim eller Skaun kommer reisekostnader i tillegg. 

Digitale bildefiler og og produkter kjøpes i tillegg til fotograferingen. Oversikt over priser og produkter finner du her.

Bekledning / rekvisitter

Jeg anbefaler å unngå sterke farger, forstyrrende mønster og print på klærne. Jordtoner og generelt farger som passer sammen tar seg godt ut på bilder. Dere kan skifte så mange antrekk dere vil, men husk at jo flere antrekk, desto mindre tid til fotografering. Er det flere små barn som skal fotograferes er det best å prioritere kun ett antrekk da det fort kan bli slutt på tålmodigheten. Dersom du ikke har noen spesielle tanker om bekledning kan du gjerne velge antrekk ut ifra hva som vil matche interiøret der bildene skal henge.

Gjerne ta med en gjenstand som barnet har tilknytning til. Ellers har jeg litt forskjellig rekvisitter til utlån. Blant annet saueskinn, kurv, trau, kjelke, stol, blomsterkrans og sinkbalje. Si fra om du er interessert i å låne noe så tar jeg det med!

bottom of page