top of page
Spisestue mockup.jpg

konfirmantfoto

Konfirmantbilder kan tas året rundt! Lokasjonen bestemmer du selv. Ved fotografering utenfor Trondheim eller Skaun kommer reisekostnader i tillegg. Sammen med nettgalleriet får du tilsendt en pdf med forslag til takkekort om det er ønskelig. Minimum antall du kan bestille er 25 stk.

 

Jeg anbefaler å møte opp i finstasen for så å ta et skift underveis. Antrekk nummer to kan for eksempel være et mer hverdagslig antrekk eller kanskje konfirmanten har en hobby hen ønsker å ha med. Kjæledyr og/eller søsken er også velkommen! Flere antrekk gjør seg på takkekortet som har fire sider og plass til flere bilder.

1900,-/1400,-

(rabatt om bildene kan brukes til markedsføring)

inkludert i pakken

• 1 time fotografering på valgfri lokasjon

• 50-100 stk prøvebilder i nettgalleriet

• 20% rabatt på produkter ved bestilling innen 7 dager

• Takkekort-forslag sendt på mail

 

tillegg

• Helg og helligdager: 700,-

•  Ekstra time: 1400,-

•  Kjørekostnader: 10 kr per km utenfor Trondheim/Skaun

hvordan gjør vi det?

prosessen fra booking til levering

1. få oversikt over priser og produkter

Sett deg inn i hva det koster å bestille fotografering og produkter i etterkant. Det lønner seg alltid å være litt forberedt selv om du kanskje ikke vet helt sikkert hva du har lyst på før du har fått sett resultatet av fotograferingen.

2. fyll ut bookingskjema

Fortell meg hvem som skal fotograferes og litt om dine ønsker og forventninger til fotograferingen. Jeg svarer deg så fort jeg har mulighet. Sjekk søppelpost om det har gått noen dager siden du sendte forespørselen. Merk deg at spesielt i høysesong (mai-oktober) er det lurt å bestille time noen måneder i forkant.

3. fotografering

Møt opp i finstasen på avtalt lokasjon. 

4. bestilling

Ca. en uke etter fotograferingen vil du få tilsendt et nettgalleri med 50-100 prøvebilder å velge mellom. Prøvebilder er vannmerkede bilder som kan lastes ned i lav oppløsning slik at du har dem til senere. Disse skal kun brukes til gjennomsyn for utvelgelse og er ikke ment til å printes. Ved bestilling innen 7 dager får du 20% rabatt på de fleste produkter. Rabatterte priser er markert med oransje i prislisten. Send meg filnummer og ønsket produkt på mail. 

5. betaling/levering

Når du har sendt din endelige bestilling sender jeg en faktura med 7 dagers forfall. Gi beskjed om du ønsker delbetaling. Når faktura er betalt starter produksjonen så fort det er din tur. Leveringstiden kommer an på hva du har bestilt og hvor travelt det er på det tidspunktet. Fysiske produkter hentes i Fjordgata 70 om ikke annet er avtalt. Bestillingen kan også sendes i posten for 200 kr.

fotografering?

LYST TIL Å BOOKE

bottom of page