top of page

gravidfoto

Det vanligste er å ta bildene når man er mellom 7-8 måneder på vei. Det er selvfølgelig individuelt, men når magen er stor og fin er det på tide å forevige den!

 

Det finnes mange sjangre innen gravidfoto, så tenk litt på hva slags stil som passer deg. Liker du det helt enkelt eller heller du mer mot ekstravagante kjoler med tilbehør og rekvisitter? Bilder i bare undertøy eller helt avkledd er også en mulighet. Du kan skifte så mye du vil i løpet av timen, men jeg anbefaler å holde det til maks 3 antrekk. Jeg har kjoler til utlån!

1900,-/1400,-

(rabatt om bildene kan brukes til markedsføring)

inkludert i pakken

1 time fotografering på valgfri lokasjon

• 50-100 stk prøvebilder i nettgalleriet

• 20% rabatt på produkter ved bestilling innen 7 dager

• Lån av kjoler og rekvisitter

 

tillegg

Helg og helligdager: 700,-

• Ekstra time: 1400,-

• Kjørekostnader: 700,- per påbegynte time utenfor Trondheim/Skaun

hvordan gjør vi det?

prosessen fra booking til levering

1. få oversikt over priser og produkter

Sett deg inn i hva det koster å bestille fotografering og produkter i etterkant. Det lønner seg alltid å være litt forberedt selv om du kanskje ikke vet helt sikkert hva du har lyst på før du har fått sett resultatet av fotograferingen.

2. fyll ut bookingskjema

Fortell meg hvem som skal fotograferes og litt om dine ønsker og forventninger til fotograferingen. Jeg svarer deg så fort jeg har mulighet. Sjekk søppelpost om det har gått noen dager siden du sendte forespørselen. Merk deg at spesielt i høysesong (mai-oktober) er det lurt å bestille time noen måneder i forkant. Gi beskjed om du ønsker å låne kjole, så sender jeg deg bilder av de jeg har tilgjengelig.

3. fotografering

Vi møtes på avtalt lokasjon og du får prøve på de forskjellige kjolene om du ikke har tatt med bekledning selv. Du må gjerne ta med partner, barna eller kjæledyret på fotograferingen så tar vi bilder av alle mulige oppsett.

4. bestilling

Ca. en uke etter fotograferingen vil du få tilsendt et nettgalleri med 50-100 prøvebilder å velge mellom. Prøvebilder er vannmerkede bilder som kan lastes ned i lav oppløsning slik at du har dem til senere. Disse skal kun brukes til gjennomsyn for utvelgelse og er ikke ment til å printes. Ved bestilling innen 7 dager får du 20% rabatt på de fleste produkter. Rabatterte priser er markert med oransje i prislisten. Send meg filnummer og ønsket produkt på mail. 

5. betaling/levering

Når du har sendt din endelige bestilling sender jeg en faktura med 7 dagers forfall. Gi beskjed om du ønsker delbetaling. Når faktura er betalt starter produksjonen så fort det er din tur. Leveringstiden kommer an på hva du har bestilt og hvor travelt det er på det tidspunktet. Fysiske produkter hentes i Fjordgata 70 om ikke annet er avtalt. Bestillingen kan også sendes i posten for 200 kr.

fotografering?

LYST TIL Å BOOKE

bottom of page