top of page

I forkant av bryllupet tar vi et uforpliktende møte der vi blir litt bedre kjent og finner ut hva slags type bilder dere liker. Dette møtet er etter min mening nødvendig da det er viktig for meg at dere er trygg på at jeg er den rette fotografen for dere og omvendt. Det er også her vi inngår en kontrakt.

 

Booker dere en heldagsfotografering er jeg med dere i minst 8 timer. Det dekker vanligvis det viktigste, men det er mulig å legge til flere timer á 1800 kr per halvtime (inkludert bilder i høy oppløsning). 

Når bildene er klare kan bildene lastes ned fra et privat nettgalleri. Dette kan ta opp til 10 uker, men jeg sender gjerne en liten sneakpeek kort tid etter bryllupet hvis det er ønskelig!

40% avslag på forstørrelser ved bestilling innen en måned etter dere har mottatt bildene og 25 stk takkekort med konvolutter er inkludert. Ønsker dere å bestille ekstra kort gjelder ordinær prisliste. 

Jeg holder til i Trondheim, men tar på meg oppdrag hvor i verden dere måtte ønske. Ved fotografering utenfor Trondheim kommer kostnader for reise og eventuelt overnatting i tillegg. Kjøring faktureres med 700 kr per påbegynte time utenfor Trondheim/Skaun.

Bryllupsfotograf bookes gjerne et år i forveien, men dere må gjerne ta kontakt selv om det er kort varsel. Datoen deres kan fortsatt være tilgjengelig. Ønsker du å booke? Bruk innsendingsskjemaet nederst på denne siden og fortell meg litt om bryllupsdagen, sted, dato og andre viktige opplysninger. Håper å høre fra dere!

portretter

 

 Planleggingstime

 Opp til 2 timer fotografering

• Nettgalleri med ca. 150 prøvebilder

25 bilder i høy oppløsning

25 stk takkekort

• Album med linomslag 20x20 cm med allerede bestilte bilder (20 sider)

40% avslag på produkter*

halv dag

 

Planleggingstime

 Fotografering under vielse og portretter i opp til 4 timer totalt

Minimum 150 bilder i høy oppløsning

25 stk takkekort

• Album med linomslag 20x20 cm (20 sider)

40% avslag på produkter

hel dag

 

Planleggingstime

 Opp til 8 timer fotografering

Minimum 500 bilder i høy oppløsning

25 stk takkekort

• Album med linomslag 20x20 cm (20 sider)

40% avslag på produkter

24 000,-

29 000,-

+ 1800,- per ekstra halvtime inkl. bilder

38 000,-

+ 1800,- per ekstra halvtime inkl. bilder

*Rabattert pris gjelder kun ved bestilling innen en måned etter mottatt nettgalleri og 40% rabatt på produkter gjelder kun allerede bestilte digitale filer.

gifter du deg mandag-fredag?

Da har du mulighet til å velge 1 time fotografering til 1900,- (1400,- om bildene kan brukes til markedsføring). Du mottar et nettgalleri med 50-100 prøvebilder og ordinær prisliste gjelder for bestilling av produkter.

portefølje

Noen favoritter fra tidligere bryllupKlikk her! for å se enda flere bilder!

Veldig hyggelig, fleksibel, og ikke minst en kjempedyktig fotograf! Vi ble veldig fornøyd med våre bryllupsbilder, og anbefaler Evelyn på det varmeste!

DSC_4850lq.jpg

Fredrik & Silje

vanlige spørsmål

Når og hvordan betaler vi?

Dere mottar en faktura på 35% av det totale beløpet ved booking, og den resterende summen forfaller på bryllupsdagen. Datoen er ikke booket før reservasjonsbeløpet er betalt og kontrakten er signert av begge parter. Reservasjonsbeløpet er ikke refunderbart med mindre jeg blir rammet av sykdom etc. som gjør at jeg ikke kan påta meg oppdraget. Dette er fordi jeg frasier meg muligheten til å takke ja til andre brudepar denne datoen og setter av mange timer til bildebehandling ukene etter bryllupet.

Hva hvis det regner?

Det er jo alltid en viss sjanse for nedbør, men det skal ikke være noe problem! Regn og snø gir fine og stemningsfulle bilder. Det er selvfølgelig en fordel om vi har en plan B under tak om det skulle regne. Da er vi avhengig av at det er godt med naturlig lys. Gjerne store vinduer om det er innendørs!

Hva skjer hvis du blir syk?

Hvis jeg skulle bli rammet av sykdom eller en ulykke ville jeg ikke kunne ta på meg ansvaret for å finne en stedfortreder. Jeg kjenner flere dyktige fotografer og kommer gjerne med anbefalinger, men jeg kan ikke garantere at de er ledig på dagen. Oppdraget vil derfor bli kansellert og totalbeløpet refunderes. 

Skal vi beregne mat til deg?

Det er ikke noe jeg forventer, men ved heldagsbryllup tar jeg gjerne litt mat slik at jeg kan ta matpausen der hvor dere er. 

Når får vi bildene?

Det kommer an på hvor travel sesongen er, men gjennomsnittlig tar det 8 uker før bildene er ferdigbehandlet og klar til levering. Jeg sender alltid en liten sneakpeek kort tid etter bryllupet!

Hvor mange bilder får vi?

Dere får alle de beste bildene levert. Det er vanskelig å si eksakt hvor mange bilder det er, men det pleier å bli minimum 500 i løpet av en hel dag.

Hvordan er din fotografiske stil?

Jeg vil dokumentere bryllupet slik det utfolder seg naturlig, men tar gjerne mer regi når de offisielle bryllupsportrettene skal tas. Målet mitt er å skape stemningsfulle, tidløse bilder som gjenspeiler dagen akkurat slik dere husker den. Jeg bruker nesten alltid naturlig lys. På bryllupsfesten bruker jeg noen ganger blitz hvis det er veldig mørkt. Etterbehandlingen er også essensiell for min fotografiske stil. Skarpe, kontrastfylte og tilnærmet naturlige toner er ofte noe som bildene mine bærer preg av. 

Kan vi bestille produkter av deg?

Jeg produserer mer enn gjerne bildene deres! Bestiller dere gjennom meg kan dere være sikre på at dere får et produkt av god kvalitet. Jeg kan ikke garantere for kvaliteten om du velger å få bildene printet hos en annen leverandør. Som brudepar får dere 40% avslag av ordinær pris på produkter av bilder dere allerede har bestilt digitalt. Se produktene jeg tilbyr her. NB! Gjelder ikke mini-foto.

Stue mockup 1.jpg
Passepartout mockup.jpg

interessert i å høre mer?

Fyll ut kontaktskjemaet slik at jeg raskt og enkelt kan besvare din forespørsel.

FULLBOOKET alle lørdager i juli 2025.

Bildene kan brukes til markedsføring

Merk at dette er kun en forespørsel. Bekreftelse får du per e-post. Sjekk søppelpost eller ring meg om du ikke får svar!

Takk for innsendingen din!

bottom of page