_DSC4839.jpg

hel dag

Fotografering fra forberedelser til bryllupsfest.

✔ Planleggingstime

✔ Ca. 300 bilder i høy oppløsning

 ✔ 25 stk takkekort

✔ 50% avslag på kjærestefotografering

✔ 40% avslag på forstørrelser

30 000,-

(maks 8 timer)

+ 1400,- per ekstra halvtime inkl. bilder

DSC_3166.jpg

halv dag

Vielse + 2 timer portrettfotografering.

✔ Planleggingstime

✔ 50-100 bilder i høy oppløsning

 ✔ 25 stk takkekort

✔ 50% avslag på kjærestefotografering

✔ 40% avslag på forstørrelser

21 000,-

+ 1400,- per ekstra halvtime inkl. bilder

(maks 4 timer)

_DSC1657.jpg

portretter

2 timer fotografering på valgfri lokasjon.

✔ Planleggingstime

✔ 25  bilder i høy oppløsning 

✔ Nettgalleri med mulighet for å bestille flere bilder

 ✔ 25 stk takkekort

✔ 50% avslag på kjærestefotografering

✔ 40% avslag på forstørrelser

15 000,-

_DSC4669.JPG

portretter mini

 

1 time fotografering på valgfri lokasjon.

✔ 25-50 prøvebilder i nettgalleri

 ✔ Takkekort-forslag

 1400,-

(kun tilgjengelig mandag-fredag)

Alle pakkene inkluderer et uforpliktende møte der vi blir litt bedre kjent og finner ut hva slags type bilder dere liker. Dette møtet er etter min mening nødvendig da det er viktig for meg at dere er trygg på at jeg er den rette fotografen for dere. Det er også her vi inngår en kontrakt.

50% avslag på kjærestefotografering er også inkludert i alle pakker bortsett fra mini-pakken. Disse bildene er perfekt til bruk på invitasjoner eller andre trykksaker til bryllupet! Det er dessuten en god mulighet til å bli litt vant til å være foran kameraet før den store dagen.

 

Bildene leveres på minnepenn i en flott treboks sammen med 3 stk 10x15-print utvalgt av meg. En standard boks har min logo på, men dere kan velge å ha en personlig tekst på boksen for 250,- ekstra.

DSC_3549.JPG

40% avslag på forstørrelser ved bestilling innen en uke etter dere har mottatt bildene og 25 stk takkekort med konvolutter er også inkluderte i de største pakkene. Ønsker dere å bestille ekstra kort gjelder ordinær prisliste. 

Jeg holder til i Trondheim/Skaun, men tar på meg oppdrag hvor dere måtte ønske. Ved fotografering utenfor Trondheimsregionen kommer kostnader for reise og eventuelt overnatting i tillegg.

Bryllupsfotograf bookes gjerne et år i forveien, men dere må gjerne ta kontakt selv om det er kort varsel. Datoen deres kan fortsatt være tilgjengelig. Send meg en mail på post@fotografevelyn.com og fortell meg litt om bryllupsdagen, sted, dato og andre viktige opplysninger. Håper å høre fra dere!

20200904_171801280_iOS.jpg

Veldig hyggelig, fleksibel, og ikke minst en kjempedyktig fotograf! Vi ble veldig fornøyd med våre bryllupsbilder, og anbefaler Evelyn på det varmeste!

DSC_4850lq.jpg

Fredrik & Silje

VANLIGE SPØRSMÅL

Når og hvordan betaler vi?

Dere mottar en faktura på 35% av det totale beløpet ved booking, og den resterende summen forfaller dagen før bryllupet.  Datoen er ikke booket før reservasjonsbeløpet er betalt og kontrakten er signert av begge parter. Reservasjonsbeløpet er ikke refunderbart med mindre fotografen blir rammet av sykdom. 

Hva hvis det regner?

Det er jo alltid en viss sjanse for nedbør, men det skal ikke være noe problem! Regn og snø gir fine og stemningsfulle bilder. Jeg har med paraplyer om vi får behov for det.

Hva skjer hvis du blir syk?

Hvis jeg skulle bli rammet av sykdom eller en ulykke ville jeg ikke kunne ta på meg ansvaret for å finne en stedfortreder. Jeg kjenner flere dyktige fotografer og kommer gjerne med anbefalinger, men jeg kan ikke garantere at de er ledig på dagen. Oppdraget vil derfor bli kansellert og totalbeløpet refunderes. 

Skal vi beregne mat til deg?

Det er ikke noe jeg forventer, men ved heldagsbryllup tar jeg gjerne litt mat slik at jeg kan ta matpausen der hvor dere er.

Når får vi bildene?

Det kan gå opp til 8 uker før bildene er ferdigbehandlet og klar til levering.

Hvor mange bilder får vi?

Dere får alle de beste bildene levert. Det er vanskelig å si eksakt hvor mange bilder det er.

Hvordan er din fotografiske stil?

Jeg vil dokumentere bryllupet slik det utfolder seg naturlig, men tar gjerne mer regi når de offisielle bryllupsportrettene skal tas. Målet mitt er å skape stemningsfulle, tidløse bilder som gjenspeiler dagen akkurat slik dere husker den. Jeg bruker nesten alltid naturlig lys. På bryllupsfesten bruker jeg noen ganger blitz hvis det er veldig mørkt. Etterbehandlingen er også essensiell for min fotografiske stil. Duse, men tilnærmet naturlige toner er ofte noe som bildene mine bærer preg av. 

E-post : post@fotografevelyn.com

Telefon : 90 80 88 12

KONTAKT MEG!

fotografering?

LYST TIL Å BOOKE

  • Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle