hel dag

Fotografering fra forberedelser til bryllupsfest.

✔ Planleggingstime

✔ Minimum 300 bilder i høy oppløsning

 ✔ 25 stk takkekort

✔ 50% avslag på kjærestefotografering

25 000,-

halv dag

Forberedelser + vielse + portretter

✔ Planleggingstime

✔ Minimum 150 bilder i høy oppløsning

 ✔ 25 stk takkekort

✔ 50% avslag på kjærestefotografering

17 000,-

portretter

2 timer fotografering på valgfri lokasjon.

✔ Planleggingstime

✔ Minimum 50 bilder i høy oppløsning

 ✔ 25 stk takkekort

✔ 50% avslag på kjærestefotografering

12 000,-

portretter mini

1 time fotografering på valgfri lokasjon.

✔ Planleggingstime

✔ Minimum 25 prøvebilder i nettgalleri

 ✔ Takkekort-forslag

2 400,-

Alle pakkene inkluderer et uforpliktende møte der vi blir litt bedre kjent og finner ut hva slags type bilder dere liker. Dette møtet er etter min mening nødvendig da det er viktig for meg at dere er trygg på at jeg er den rette fotografen for dere. Det er også her vi inngår en kontrakt.

50% avslag på kjærestefotografering er også inkludert i alle pakker bortsett fra mini-pakken.  Disse bildene er perfekt til bruk på invitasjoner eller andre trykksaker til bryllupet! Det er dessuten en god mulighet til å bli litt vant til å være foran kameraet før den store dagen.

 

Bildene leveres på minnepenn i en flott treboks sammen med 3 stk 10x15-print utvalgt av meg. En standard boks har min logo på, men dere kan velge å ha en personlig tekst på boksen for 250,- ekstra.

50% avslag på bestilling av produkter ved bestilling innen en uke etter dere har mottatt bildene og 25 stk takkekort med konvolutter er også inkluderte i de største pakkene. Ønsker dere å bestille ekstra kort gjelder vanlig prisliste. 

Jeg holder til i Trondheim, men tar på meg oppdrag hvor dere måtte ønske. Ved fotografering utenfor Trondheimsregionen kommer kostnader for reise og eventuelt overnatting i tillegg.

Bryllupsfotograf bookes gjerne et år i forveien, men dere må gjerne ta kontakt selv om det er kort varsel. Datoen deres kan fortsatt være tilgjengelig. Send meg en mail på post@fotografevelyn og fortell meg litt om bryllupsdagen, sted, dato og andre viktige opplysninger.  Håper å høre fra dere!

Evelyn hører på kundens ønske, har blikk for detaljer og fanger de fine øyeblikkene. Anbefales på det sterkeste!

Sigrid & Aleksander

VANLIGE SPØRSMÅL

Når og hvordan betaler vi?

Dere mottar en faktura på 35% av det totale beløpet ved booking, og den resterende summen forfaller 2 uker i forkant av bryllupet. Reservasjonsbeløpet er ikke refunderbart.

Hva har du av backup?

Jeg vil alltid ha med meg to kamera, flere ekstra minnekort og batterier. Så fort jeg kommer hjem overfører jeg til to forskjellige harddisker.

Hva hvis det regner?

Det er jo alltid en viss sjanse for nedbør, men det skal ikke være noe problem! Regn og snø gir fine og stemningsfulle bilder. Jeg har med paraplyer om vi får behov for det.

Hva skjer hvis du blir syk?

Hvis jeg skulle bli rammet av sykdom eller en ulykke ville jeg ikke kunne ta på meg ansvaret for å finne en stedfortreder. Jeg kjenner flere dyktige fotografer og kommer gjerne med anbefalinger, men jeg kan ikke garantere at de er ledig på dagen. Oppdraget vil derfor bli kansellert og totalbeløpet refunderes. 

Skal vi beregne mat til deg?

Det er ikke noe jeg forventer, men ved heldagsbryllup tar jeg gjerne litt mat slik at jeg kan ta matpausen der hvor dere er.

Når får vi bildene?

Det kan gå opp til 4 uker før bildene er ferdigbehandlet og klar til levering.

Hvor mange bilder får vi?

Dere får alle de beste bildene levert. Det er vanskelig å si eksakt hvor mange bilder det er.

Hvordan er din fotografiske stil?

Jeg vil dokumentere bryllupet slik det utfolder seg naturlig, men tar gjerne mer regi når de offisielle bryllupsportrettene skal tas. Målet mitt er å skape stemningsfulle, tidløse bilder som gjenspeiler dagen akkurat slik dere husker den. Jeg bruker som oftest naturlig lys. Etterbehandlingen er også essensiell for min fotografiske stil. Varme, duse toner og en dæsj med kontrast er ofte noe som bildene mine bærer preg av.

ledige lørdager

BRYLLUP 2020

MAI

2. mai

9. mai

16. mai

30. mai

JUNI

6. juni

13. juni

20. juni

27. juni

JULI

4. juli

11. juli

18. juli

25. juli

AUGUST

1. august

8. august

15. august

22. august

29. august

SEPTEMBER

5. september

12. september

19. september

26. september

OKTOBER

3. oktober

10. oktober

17. oktober

24. oktober

31. oktober

© COPYRIGHT  EVELYN WILLMANN | ALL RIGHTS RESERVED