top of page
Søk

Har du husket å booke bryllupsfotograf?

Sommeren 2021 er fullbooket hos meg, men planlegger du bryllup i 2022 har jeg fortsatt ledige datoer! Jeg holder til i Trondheim/Skaun, men tar på meg oppdrag hvor dere måtte ønske. Ved fotografering utenfor Trondheimsregionen kommer kostnader for reise og eventuelt overnatting i tillegg.Jeg tilbyr tre forskjellige bryllupspakker og de koster fra 13 000,- og oppover. Alle pakkene inkluderer de beste bildene i høy oppløsning levert på minnepenn i en flott treboks. 25 stk takkekort er også inkludert i pakkene. Kortene er doble med plass til flere bilder og tekst. Ønsker dere å bestille flere kort er prisen 42,- per stk.Utenfor høysesong (mai-oktober) og mandag-fredag hele året tilbyr jeg en mini-pakke til kun 2400,-! Inkludert i pakken er 1 time fotografering på valgfri lokasjon, nettgalleri med prøvebilder og takkekort-forslag. Denne pakken passer for deg som ikke har behov for digitale filer, men heller ønsker å bestille høykvalitets forstørrelser gjennom meg.Er du interessert i å høre mer tar jeg gjerne et uforpliktende møte over en kaffe! Send meg en mail på post@fotografevelyn.com eller bruk booking-skjemaet og fortell meg litt om bryllupsdagen, sted, dato og andre viktige opplysninger. Du kan også ringe meg på 90808812 om du har noen spørsmål. Håper å høre fra deg!


Comments


bottom of page