JULEKORTFOTOGRAFERING 2020

mini

(4. november, 7. november)

10 min fotografering på forhåndsbestemt lokasjon
1 stk digital fil (15x15/10x15 cm) som du kan printe selv
Ekstra digitale filer kan kjøpes for 300,- per stk

450,-

premium

1 time fotografering på valgfri lokasjon
25 stk prøvebilder
25 stk firesiders julekort

2250,-

Generell info

Mini-pakken kan kun bookes på bestemte dager, mens premium-pakken er som en ordinær fotografering inkludert julekort. Kortene er doble og du kan velge å ha bilde på både forside, midtside og bakside. Du kan få teksten ferdig trykt eller velge å skrive selv. Du vil motta et forslag på e-post før det sendes til trykk. Både store og små, også kjæledyr er velkommen! For større grupper (flere enn 4 stk) og barn under 4 mnd anbefales en premium-pakke da 10 min blir ganske så knapt med tid.

Bildeoppløsning

Mini-pakken inkluderer 1 stk digital fil i størrelse 15x15 cm. Det betyr at bildet ikke kan printes større enn som så. Om du ønsker å printe større bilder trenger du en fil med høy oppløsning som kan kjøpes til vanlig pris. Du kan også velge å bestille høykvalitets bildeprodukter via meg med 20% rabatt ved bestilling innen en uke.

 

Premium-pakken inkluderer prøvebilder. Disse er lavoppløste bilder (1000px på lengste side) som er merket med min logo. Det er ikke tillatt å printe disse. De er kun beregnet til gjennomsyn eller bruk i sosiale medier.

Utvelging og levering

Så fort som mulig etter fotograferingen får du tilsendt en forhåndsvisning av bildene fra fotograferingen på e-post. Disse er lett retusjert, er vannmerket og kan ikke lastes ned. Deretter velger du de bildene du har lyst på og sender bestilling med filnavn. Etter faktura er betalt vil du få tilsendt de ferdig redigerte bildene på e-post og du kan lage dine egne julekort!

Kulisser

Fotograferingen foregår utendørs i naturlige omgivelser og det vil bli muligheter for å låne rekvisitter som saueskinn, kurv, minislede, stol, lykt, lyslenke, sinkbalje osv. Ta med nisseluer selv om ønskelig.

Antrekk

Ull og strikk i jordtoner tar seg godt ut på bilder. Jeg anbefaler å styre unna klær med logo og forstyrrende mønster. 

Betaling

Faktura utsendes ved booking med forfallsdato den dagen fotograferingen er. Om du eventuelt ønsker å bestille ekstra filer blir disse fakturert i etterkant. Gavekort kan ikke benyttes på mini-pakken.

Påmelding

Send meg en e-post eller melding med ønsket dato/tidspunkt, antall og alder på barn. Jeg trenger også navn, mailadresse, telefonnummer og postadresse for å sende faktura.

Vilkår/betingelser

• Påmelding er bindende og avbestilling må skje 24 timer før.

• Ved bestilling av mini-pakken er prisen per husstand. Søsken/familie går altså innenfor én pakke.

• Jeg kan ikke gi noen garanti for andre produsenters bildekvalitet. Det vi si at du kan ikke reklamere på noe du har fått printet gjennom en annen produsent.

 • Det er ikke tillatt å redigere bildene. 

• ALLE bilder skal krediteres ved bruk i sosiale medier. 

• Jeg forbeholder meg retten til å bruke bildene til markedsføring med mindre annet er avtalt. F. eks til sosiale medier, fotokonkurranser o. l.

• Bildene er kun til privat bruk. De kan ikke videreselges eller brukes kommersielt.

Lurer du på noe er det bare å sende meg en e-post eller ring meg på 90 80 88 12!

© COPYRIGHT  EVELYN WILLMANN | ALL RIGHTS RESERVED