top of page
DSC_6576lq.jpg

studiofotografering

Da er det mulig å booke fotografering i studio igjen! Studioet ligger sentralt til på Tempe og det er mulig å parkere bilen rett utenfor. Jeg er i studio kun på noen få utvalgte dager og det er begrenset med plasser. Ta kontakt for å avtale tid!

inkludert i pakken

• 30 min fotografering i studio

•  25-100 stk prøvebilder i nettgalleriet

•  20% rabatt på produkter ved bestilling innen 7 dager

1900,-/1400,-

(rabatt om bildene kan brukes til markedsføring)

20240418_131324814_iOS.jpg

Sorgenfriveien 9, 7037 Trondheim

hvordan gjør vi det?

prosessen fra booking til levering

1. få oversikt over priser og produkter

Sett deg inn i hva det koster å bestille fotografering og produkter i etterkant. Det lønner seg alltid å være litt forberedt selv om du kanskje ikke vet helt sikkert hva du har lyst på før du har fått sett resultatet av fotograferingen.

2. fyll ut bookingskjema

Fortell meg hvem som skal fotograferes og litt om dine ønsker og forventninger til fotograferingen. Jeg svarer deg så fort jeg har mulighet. Sjekk søppelpost om det har gått noen dager siden du sendte forespørselen. Merk deg at spesielt i høysesong (mai-oktober) er det lurt å bestille time noen måneder i forkant. 

3. fotografering

Det er viktig at vi ikke stresser og har for høye forventninger til barnet. La oss gjøre fotograferingen til en lek! Da får vi de ekte og nære bildene vi ønsker oss. Jeg tar gjerne både portretter, søskenbilder, parbilder og familiebilder i løpet av fototimen.

4. bestilling

Ca. en uke etter fotograferingen vil du få tilsendt et nettgalleri med 50-100 prøvebilder å velge mellom. Prøvebilder er vannmerkede bilder som kan lastes ned i lav oppløsning slik at du har dem til senere. Disse skal kun brukes til gjennomsyn for utvelgelse og er ikke ment til å printes. Ved bestilling innen 7 dager får du 20% rabatt på de fleste produkter. Rabatterte priser er markert med oransje i prislisten. Send meg filnummer og ønsket produkt på mail. 

5. betaling/levering

Når du har sendt din endelige bestilling sender jeg en faktura med 7 dagers forfall. Gi beskjed om du ønsker delbetaling. Når faktura er betalt starter produksjonen så fort det er din tur. Leveringstiden kommer an på hva du har bestilt og hvor travelt det er på det tidspunktet. Fysiske produkter hentes i Fjordgata 70 om ikke annet er avtalt. Bestillingen kan også sendes i posten for 200 kr.

fotografering?

LYST TIL Å BOOKE

bottom of page