DSC_2071.jpg

GRATIS FOTOGRAFERING I BØRSA!

3. desember

4. desember

julekortfotografering

velkommen til

mini

(3. desember, 4 desember)

✔ 10 min fotografering
✔ Nettgalleri med prøvebilder
✔ 20% rabatt på forstørrelser

✔ Digitale filer (15x15/10x15 cm) kan kjøpes for 300,- per stk

gratis!

premium

✔ 1 time fotografering på valgfri lokasjon
✔ 25-100 stk prøvebilder i nettgalleri

✔ 15 stk firesiders julekort

✔ 20% rabatt på forstørrelser

Ekstra kort kan kjøpes for 42,- per stk

1900,-

Generell info

Mini-pakken kan kun bookes på bestemte dager, mens premium-pakken er som en ordinær fotografering inkludert julekort. Både store og små, også kjæledyr er velkommen! For familier anbefales en premium-pakke. Fotograferingen foregår utendørs og det vil bli muligheter for å låne rekvisitter som saueskinn, kurv, minislede, lykt, lyslenke, sinkbalje osv. Det er ikke noe standard oppsett, så alle julekort vil bli forskjellige. Ta med nisseluer selv om ønskelig. Det er begrenset med plasser så det blir førstemann til mølla!

Påmelding

Fyll ut skjemaet nederst på siden med ønsket dato, antall og alder på barn, samt mailadresse, telefonnummer og postadresse. Deretter vil du få tilsendt ledige tidspunkter du kan velge mellom. Dersom været blir dårlig blir fotograferingen flyttet til en senere dato.

Betaling

Når du har bestilt ønskede produkter sender jeg en faktura med 7 dager betalingsfrist. Gavekort kan ikke benyttes på mini-pakken.

Bestilling og levering

Kort tid etter fotograferingen får du tilsendt et nettgalleri med bildene fra fotograferingen på e-post. Disse er lett retusjert, vannmerket og er kun til gjennomsyn. Deretter velger du de bildene du har lyst på og sender bestilling med filnavn til post@fotografevelyn.com. Digitale filer er ikke inkludert i fotograferingen. Etter fakturaen er betalt vil du få tilsendt de ferdig redigerte bildene på e-post og du kan lage dine egne julekort! Det er også mulig å bestille alt fra den ordinære prislisten og du får 20% rabatt ved bestilling innen 7 dager.

Bildeoppløsning

Til minipakken tilbyr jeg kjøp av digitale filer i julekortstørrelse (15x15 cm) Det betyr at bildet ikke kan printes større enn som så. Om du ønsker å printe større bilder trenger du en fil med høy oppløsning som kan kjøpes til vanlig pris. Du kan også velge å bestille bildeprodukter med 20% rabatt ved bestilling innen en uke.

 

Avbestilling

Uteblivelser eller sene avbestillinger (mindre enn 24 timer) debiteres med kr 300.

Gammelvegen 300
7353 Børsa

bestill time her!

Velg en pakke
Velg en dato for MINI

Takk for at du sendte inn!

Sjekk søppelpost eller send mail om du ikke får svar i løpet av dagen.