DSC_9321.JPG

julekortfotografering

velkommen til

VIGGJA

27. og 28. november

mini

(27. november, 28. november)

✔ 10 min fotografering
✔ 1 stk digital fil (15x15/10x15 cm) som du kan printe selv
Ekstra digitale filer kan kjøpes for 300,- per stk

450,-

premium

✔ 1 time fotografering på valgfri lokasjon
✔ 25 stk prøvebilder i nettgalleri

✔ 25 stk firesiders julekort

Ekstra kort kan kjøpes for 42,- per stk

2250,-

Generell info

Mini-pakken kan kun bookes på bestemte dager, mens premium-pakken er som en ordinær fotografering inkludert julekort. Både store og små, også kjæledyr er velkommen! For familier anbefales en premium-pakke. Fotograferingen foregår utendørs og det vil bli muligheter for å låne rekvisitter som saueskinn, kurv, minislede, stol, lykt, lyslenke, sinkbalje osv. Det er ikke noe standard oppsett, så alle julekort blir forskjellige. Ta med nisseluer selv om ønskelig. Det er begrenset med plasser så det blir førstemann til mølla!

Påmelding

Fyll ut skjemaet nederst på siden med ønsket dato, antall og alder på barn, samt mailadresse, telefonnummer og postadresse. Deretter vil du få tilsendt ledige tidspunkter du kan velge mellom. Påmeldingen er bindende. Dersom været blir dårlig blir fotograferingen flyttet til en senere dato.

Betaling

Faktura utsendes ved booking med betalingsfrist innen 7 dager. Om du eventuelt ønsker å bestille ekstra filer blir disse fakturert i etterkant. Gavekort kan ikke benyttes på mini-pakken.

Utvelging og levering

Innen noen dager etter fotograferingen får du tilsendt en forhåndsvisning av bildene fra fotograferingen på e-post. Disse er lett retusjert, vannmerket og er kun til gjennomsyn. Deretter velger du de bildene du har lyst på og sender bestilling med filnavn til post@fotografevelyn.com. Etter fakturaen er betalt vil du få tilsendt de ferdig redigerte bildene på e-post og du kan lage dine egne julekort!

Bildeoppløsning

Mini-pakken inkluderer 1 stk digital fil i størrelse 15x15 cm. Det betyr at bildet ikke kan printes større enn som så. Om du ønsker å printe større bilder trenger du en fil med høy oppløsning som kan kjøpes til vanlig pris. Du kan også velge å bestille bildeprodukter med 20% rabatt ved bestilling innen en uke.

 

Premium-pakken inkluderer prøvebilder. Disse er lavoppløste bilder (1000px på lengste side) som er merket med min logo. Det er ikke tillatt å printe disse. De er kun beregnet til gjennomsyn eller bruk i sosiale medier.

Høgsetvegen 545

7354 Viggja

bestill time her!

Velg en pakke
Velg en dato for MINI

Takk for at du sendte inn!