© COPYRIGHT  EVELYN WILLMANN | ALL RIGHTS RESERVED

Post@fotografevelyn      •      Tlf. 90 80 88 12      •      7010 Trondheim

FOTOGRAFERING

Hva skal vi ha på?

Jeg anbefaler å unngå sterke farger, forstyrrende mønster og print på klærne. Jordtoner og generelt farger som passer sammen gjør seg best til bildene.

Kan vi skifte antrekk underveis?

Dere kan skifte så mange antrekk dere vil, men jeg anbefaler å holde det til 2 antrekk. Jo flere antrekk, desto mindre tid til fotografering.

Kan vi ta med kjæledyret?

JA!

Har du rekvisitter?

Ja, jeg har masse forskjellig. Blant annet saueskinn, kurver, trau, kjelke, stol, blomsterkrans og sinkbalje. Jeg har også mange forskjellige kjoler til gravide og sløyfer til kjæledyret. Si fra om du er interessert i å låne noe så tar jeg det med! 

 
 

BETALING

Når og hvordan betaler jeg?

På fotograferingsdagen mottar du en faktura med 7 dagers betalingsfrist og når den er betalt kan det ta inntil en uke før du får tilsendt nettgalleriet på mail.

Må jeg bestille med en gang?

Jeg tar vare på bildene så det er mulig å bestille i fremtiden, men da går du glipp av 20% rabatt som utgår 7 dager etter du har mottatt nettgalleriet.

LEVERING

Hva er et nettgalleri?

Etter fotograferingen sender jeg en link til et digitalt galleri med alle de beste bildene fra fotograferingen.

Når får jeg bildene?

Det tar opp til 14 dager før bildene er ferdigbehandlet og klar til levering. Fysiske produkter kan ha en lengre leveringstid, det kommer an på produktet og når i måneden du bestiller, da jeg har levering en gang i måneden på noen produkter.

Hva er prøvebilder?

Prøvebilder er lavoppløste bilder (1000px på den lengste siden) med min logo som kan lastes ned fra nettgalleriet og brukes til sosiale medier. Det er ikke tillatt å printe prøvebilder. For å printe selv må du kjøpe høyoppløste bilder. Prøvebildene er lett retusjert. Ved bestilling av høyoppløste bilder kan bildene retusjeres etter ønske.

 

VILKÅR

Ved kjøp av høyoppløste filer kan du printe bilder selv eller hos en bildeprodusent, men jeg kan ikke gi noen garanti for kvaliteten hos andre produsenter.

Du er selv ansvarlig for back-up av bildene.

Bildene er kun til privat bruk. De kan ikke videreselges eller brukes kommersielt.

Jeg forbeholder meg retten til å bruke bildene til markedsføring med mindre annet er avtalt. F. eks til sosiale medier, 

fotokonkurranser o. l.

Ønsker du ikke at bildene skal brukes til markedsføring kan det tilkomme et tillegg på 20% av fotograferingsprisen.