FOTOGRAFERING

Hva skal vi ha på?

Jeg anbefaler å unngå sterke farger, forstyrrende mønster og print på klærne. Jordtoner, pastellfarger og generelt farger som passer sammen gjør seg best til fotografering. Hvite klær og korte ermer på de voksne bør unngås.

Kan vi skifte antrekk underveis?

Dere kan skifte så mange antrekk dere vil, men jeg anbefaler å holde det til max 2 antrekk. Jo flere antrekk, desto mindre tid til fotografering.

Kan vi ta med kjæledyret?

JA!

Har du rekvisitter?

Jeg har masse forskjellig rekvisitter. Blant annet saueskinn, kurver, trau, kjelke, stol, blomsterkrans og sinkbalje. Jeg har også mange forskjellige kjoler til gravide og sløyfer til kjæledyret. Si fra om du er interessert i å låne noe så tar jeg det med! 

 
 

BETALING

Når og hvordan betaler jeg?

På fotograferingsdagen mottar du en faktura med 7 dagers betalingsfrist og når den er betalt kan det ta inntil en uke før du får tilsendt nettgalleriet på mail.

Må jeg bestille med en gang?

Jeg tar vare på bildene så det er mulig å bestille i fremtiden, men da går du glipp av 20% rabatt som utgår 7 dager etter du har mottatt nettgalleriet.

LEVERING

Hva er et nettgalleri?

Det er et digitalt galleri med alle de beste bildene fra fotograferingen. Nettgalleriet er åpent i 7 dager. Gjenåpning av galleriet koster 250,-.

Når får jeg prøvebildene?

Det kan ta opp til 14 dager før nettgalleriet er klart.

Når får jeg bildene jeg har bestilt?

Digitale filer leveres innen 14 dager via WeTransfer. Du må laste ned bildene innen en uke.  Fysiske produkter kan ha en lengre leveringstid, men det kommer an på produktet og når i måneden du bestiller, da jeg har levering en gang i måneden på noen produkter. Disse må hentes i Fjordgata i Trondheim om ikke annet er avtalt.

Hva er prøvebilder?

Prøvebilder er er vannmerkede bilder som kan lastes ned i lav oppløsning. Det er ikke tillatt å printe eller publisere prøvebilder. De er ikke ferdig redigerte og må derfor ikke brukes til annet enn gjennomsyn for utvelging. For å printe selv må du kjøpe høyoppløste bilder. 

 

PRODUKTER

Kan du printe mine egne bilder?

Jeg hjelper deg gjerne med å printe dine egne bilder. Små justeringer som kontrast, oppskarping og beskjæring er inkludert. Jeg tilbyr 50% avslag på egne bilder. Hvis bildet er tatt av en annen fotograf trenger jeg skriftlig tillatelse fra fotografen.

Hva er forskjellen på å bestille produkter gjennom deg og å printe selv?

Alle mine produkter produseres hos Norges fremste aktører innen bildeproduksjon. Fotopapir, lerret og glass er blant annet syrefritt, og fotografiet vil derfor ikke falme med tiden. Lerretene monteres på en mye mer solid blindramme enn hva du vanligvis får hos en billig fotoforhandler. Dessuten vil de sannsynligvis beskjære bildet slik at det går rundt kanten, mens jeg legger på ekstra slik at fronten på lerretet er det du ser i bildefilen. For best mulig fargegjengivelse og riktig mengde med kontrast anbefaler jeg å bestille alle produkter gjennom meg.

Rammene som fås kjøpt i billigbutikker er ofte utstyrt med plast i stedet for glass og kan inneholde syre som skader bildet slik at det falmer med tiden.

 

© COPYRIGHT  EVELYN WILLMANN | ALL RIGHTS RESERVED