FOTOGRAFERING

Hva skal vi ha på?

Jeg anbefaler å unngå sterke farger, forstyrrende mønster og print på klærne. Jordtoner, pastellfarger og generelt farger som passer sammen gjør seg best til fotografering.

Kan vi skifte antrekk underveis?

Dere kan skifte så mange antrekk dere vil, men jeg anbefaler å holde det til max 2 antrekk. Jo flere antrekk, desto mindre tid til fotografering.

Kan vi ta med kjæledyret?

JA!

Har du rekvisitter?

Ja, jeg har masse forskjellig. Blant annet saueskinn, kurver, trau, kjelke, stol, blomsterkrans og sinkbalje. Jeg har også mange forskjellige kjoler til gravide og sløyfer til kjæledyret. Si fra om du er interessert i å låne noe så tar jeg det med! 

 
 

BETALING

Når og hvordan betaler jeg?

På fotograferingsdagen mottar du en faktura med 7 dagers betalingsfrist og når den er betalt kan det ta inntil en uke før du får tilsendt nettgalleriet på mail.

Må jeg bestille med en gang?

Jeg tar vare på bildene så det er mulig å bestille i fremtiden, men da går du glipp av 20% rabatt som utgår 7 dager etter du har mottatt nettgalleriet.

LEVERING

Hva er et nettgalleri?

Omtrent en uke etter fotograferingen sender jeg en link til et digitalt galleri med alle de beste bildene fra fotograferingen.

Når får jeg bildene?

Det tar opp til 14 dager før bildene er ferdigbehandlet og klar til levering. Fysiske produkter kan ha en lengre leveringstid, det kommer an på produktet og når i måneden du bestiller, da jeg har levering en gang i måneden på noen produkter.

Hva er prøvebilder?

Prøvebilder er lavoppløste bilder (1000px på den lengste siden) med min logo som kan lastes ned fra nettgalleriet og brukes til sosiale medier. Det er ikke tillatt å printe prøvebilder. For å printe selv må du kjøpe høyoppløste bilder. Prøvebildene er lett retusjert. Ved bestilling av høyoppløste bilder kan bildene retusjeres etter ønske.

 

PRODUKTER

Kan du printe mine egne bilder?

Jeg hjelper deg gjerne med å printe dine egne bilder. Små justeringer som kontrast, oppskarping og beskjæring er inkludert. Jeg tilbyr 50% avslag på egne bilder. Hvis bildet er tatt av en annen fotograf trenger jeg skriftlig tillatelse fra fotografen.

Hva er forskjellen på å bestille produkter gjennom deg og å printe selv?

Alle mine produkter produseres hos Norges fremste aktører innen bildeproduksjon. Fotopapir og lerret er blant annet syrefritt, og vil derfor ikke falme med tiden. Lerretene monteres på en mye mer solid blindramme enn hva du vanligvis får hos en billig fotoforhandler. Dessuten vil de sannsynligvis beskjære bildet slik at det går rundt kanten, mens jeg legger på ekstra slik at fronten på lerretet er det du ser i bildefilen. For best mulig fargegjengivelse og riktig mengde med kontrast anbefaler jeg å bestille alle produkter gjennom meg.

 

© COPYRIGHT  EVELYN WILLMANN | ALL RIGHTS RESERVED